Invasion av skalbaggar.

Posted on Posted in Djur, Film, Landskap, Makro, Natur

Jag har haft en grym nationaldag. Jag har haft skalbaggeinvasion!

När jag gick ut på gräsmattan reflekterade jag över att det rörde sig mer än vanligt. När jag stannade upp för att se efter ordentligt blev mitt första intryck att det var stora flugor, men efter ytterligare en koll såg jag att det var skalbaggar… massor av dem! 100-tals… 1000-tals.

sunneson.seJag har aldrig varit med om något liknande. Det var riktigt häftigt.  Var jag än kollade så myllrade det av skalbaggar. Det märkliga var att allt var över efter en timme!?! Då var alla baggar helt borta. Jag känner mig faktiskt lite tacksam att jag var ute precis i rätt tid, en timme senare så hade allt varit som vanligt, har du upplevt något liknande?

Jag hittade också en grön jättebagge som var sjukt pimp i sin grön-metallic och päls… sen kom en liten bagge och försökte strypa honom…

Fotografi av Daniel Sunneson

Fotografier från invasionen

Här kan du se ett bildspel med fotografier från dagen. Jag tog kort med flera olika objektiv, 70-200, 24-70 och 55-200. Om du klickar på fotografierna i bildgalleriet nedanför bildspelet får du upp bilderna i större format.

 

Vetgirighet för vardagen och skönheten för det levande tar mig på en odyssé genom kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.